Βαθμολογία

Ο Αποστόλης Ευαγγέλου ευχαριστεί…

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ, αποτελεί παρελθόν ο τεχνικός κ. Αποστόλης Ευαγγέλου ο οποίος και εργάσθηκε στις ομάδες νέων της ομάδας (Κ17 – Κ20). Ο ίδιος τόνισε τα εξής:

«Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την οικογένεια μου για την στήριξη και την υπομονή που δείξανε όλα αυτά τα χρόνια, την ΠΑΕ ΑΕΛ, την μεγάλη αυτή ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω επαγγελματικά και μέσα από σκληρή δουλειά και πειθαρχία να βάλω με τη σειρά μου ένα μικρό λιθαράκι, έτσι ώστε να αξιοποιήσω και να προωθήσω λαρισινά ταλέντα, υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια όπως (Αντωνόπουλος Λ., Κούκος, Τσέλα και υπάρχουν και άλλα ταλέντα που έρχονται) στην πρώτη ομάδα που είναι και πρωταρχικός στόχος.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους, στον κόσμο της Λάρισας που ήταν κοντά μας στους συνεργάτες μου και τέλος σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, με αποκορύφωμα την εξαιρετική περσινή χρονιά τερματίζοντας στο πρωτάθλημα Super League 2 U-20 στα ημιτελικά του θεσμού. Εύχομαι στην ΑΕΛ να ανέβει στον θρόνο της στην Super League 1 γιατί εκεί είναι η θέση της».