Βαθμολογία

Ανανέωσαν στον Οικονόμο οι Μιφτάρι - Γεωργούλης

Σε ακόμη δύο ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές της περυσινής περιόδου προχώρησε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, η οποία συμφώνησε για την παραμονή τους στο έμψυχο υλικό του συλλόγου με τον Σέριαν Μιφτάρι και τον Θανάση Γεωργούλη.
* Ο 24χρονος Σέριαν Μιφτάρι, που προσφωνείται από τους περισσότερους ως Τάσος, ήταν βασικός και αναντικατάστατος μέχρι την στράτευσή του, ενώ συνολικά κατέγραψε 17 συμμετοχές κυρίως στην δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την αμέσως προηγούμενη περίοδο (2020-2021), οπότε ο Οικονόμος αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική ο Μιφτάρι ήταν ο πιο πιστός αγωνιστικά, έχοντας συμμετάσχει στο σύνολο των αναμετρήσεων.
* Ο επίσης 24χρονος Θανάσης Γεωργούλης αποτέλεσε μία πολύτιμη εφεδρεία και, όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί, ήταν πάντοτε "ετοιμοπόλεμος".Συνολικά έλαβε μέρος σε 13 αγώνες, παίζοντας στην ίδια θέση με τον συνομήλικο συμπαίκτη του.
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ
 
Κατά την διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επικαιροποίησης για το 2022 των στοιχείων του Οικονόμου στο μητρώο σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.