Βαθμολογία

Συνάντηση εθελοντών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων Κ16

Πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο της Νεας Πολιτείας, παρουσία στελεχών του Δήμου Λαρισαίων. Δηλώσεις συμμετοχής νέων εθελοντών για τη διεθνή διοργάνωση.

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για τη διεξαγωγή στη πόλη της Λάρισας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κορασίδων Κ16. (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship). To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από τις 21 εως τις 28 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 13 εθνικών ομάδων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, στο οποίο ο Δήμος Λαρισαίων πραγματοποιεί αυτό διάστημα σημαντικές εργασίες αναβάθμισης του, ενώ οι προπονήσεις των ομάδων θα πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ στο Αλκαζάρ.

Για την προετοιμασία και την φιλοξενία αυτής της σημαντικής διεθνούς εμβέλειας διοργάνωσης, ο Δήμος Λαρισαίων υλοποιεί έργα και δράσεις, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Ετσι το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, συνάντηση των εθελοντών, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου και στελέχη του Δήμου και της ΔΗΚΕΛ. Σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της διοργάνωσης στην πόλη της Λάρισας μια τόσο μεγάλης διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι η παγκόσμια κοινότητα της υδατοσφαίρισης θα έχει στραμμένη το βλέμμα της στην Λάρισα και την Θεσσαλία. Συμπλήρωσε δε πως ο

Δήμος Λαρισαίων δουλεύει πυρετωδώς ώστε στις 21 Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα και τόνισε ότι τα οφέλη για την πόλη θα είναι πολλά.

Κάλεσμα για εθελοντές

Ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν ως εθελοντές τη διοργάνωση να επικοινωνήσουν με το στέλεχος της ΔΗΚΕΛ κα. Ελενα Ζήλου, στο τηλέφωνο 698 5709943.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων – Κορασίδων Κ16, πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλία, αφού οι αγώνες των κορασίδων θα

πραγματοποιηθούν στην Λάρισα και των παίδων στον Βόλο. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Λαρισαίων και Βόλου.