Βαθμολογία

Σχολές προπονητών UEFA C σε ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Μακεδονίας

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης αναφορικά με τη λειτουργία σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA C στην ΕΠΣ Έβρου, ανακοινώνεται η παράταση υποβολής αιτήσεων, καθώς και περαιτέρω οδηγίες. Επίσης ανακοινώνεται η λειτουργία σχολής προπονητών UEFA C στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η πρώτη φάση της σχολής στην ΕΠΣ Έβρου θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-27/08/2022. Η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται έως τις 11/08/2022. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (δείτε εδώ) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, δικαιολογητικά συμμετοχής στην σχολή UEFA C ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ" στην ηλεκτρονική διεύθυνση proponites@epo.gr. Οι προπονητές που θα επιλεγούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή των παραβόλων συμμετοχής.

Σχολή προπονητών κατηγορίας UEFA C θα λειτουργήσει το προσεχές διάστημα στην ΕΠΣ Μακεδονίας. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (δείτε εδώ)  σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, δικαιολογητικά συμμετοχής στην σχολή UEFA C ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στην ηλεκτρονική διεύθυνση proponites@epo.gr. έως τις 22/08/2022. Οι προπονητές που θα επιλεγούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή των παραβόλων συμμετοχής.