Βαθμολογία

ΑΕΚ: Oι συνεργάτες του Καντζούρη

Όλους τους ανθρώπους του προπονητή Ηλία Καντζούρη ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς ως τώρα είχαν επισημοποιηθεί οι συμφωνίες με τον κόουτς και τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Σιούτη.

Τους δύο άνδρες, θα πλαισιώσουν οι Βαγγέλης Τσεπέλης και Νάκης Μουρατίδης, δύο προπονητές που έρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ γυμναστής θα είναι ο Στράτος Τσαμπής.

«Ο Ηλίας Καντζούρης και οι συνεργάτες του Γιάννης Σιούτης, Βαγγέλης Τσεπέλης, Στράτος Τσαμπής (γυμναστής), Νάκης Μουρατίδης, συναποτελούν το τεχνικό επιτελείο της Βασίλισσας της περιόδου 2022-2023», αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».

Όλους τους ανθρώπους του προπονητή Ηλία Καντζούρη ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς ως τώρα είχαν επισημοποιηθεί οι συμφωνίες με τον κόουτς και τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Σιούτη. Τους δύο άνδρες, θα πλαισιώσουν οι Βαγγέλης Τσεπέλης και Νάκης Μουρατίδης, δύο προπονητές που έρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ γυμναστής θα είναι ο Στράτος Τσαμπής. «Ο Ηλίας Καντζούρης και οι συνεργάτες του Γιάννης Σιούτης, Βαγγέλης Τσεπέλης, Στράτος Τσαμπής (γυμναστής), Νάκης Μουρατίδης, συναποτελούν το τεχνικό επιτελείο της Βασίλισσας της περιόδου 2022-2023», αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».