Βαθμολογία

Μακεδονικός: Ανανέωση του προπονητικού τιμ

Ανανέωση του προπονητικού τιμ στον Μακεδονικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το προπονητικό επιτελείο που έφερε στο σύλλογο τη σπουδαία επιτυχία της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Ο προπονητής Γιώργος Αμανατίδης, ο βοηθός προπονητής και γυμναστής Βαγγέλης Κόντος, ο βοηθός προπονητής και αναλυτής Δημήτρης Γκούντας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νούλης Σιαμίδης, θα συνεχίσουν μαζί να γράφουν ιστορία στον Μακεδονικό, δουλεύοντας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στην Betsson Super League 2!

Πρόκειται για ένα ισχυρό και ήδη πολλάκις επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο, στο οποίο «έδεσαν» άρρηκτα ως πολύτιμοι συνεργάτες ο Δημήτρης Γκούντας και ο Νούλης Σιαμίδης, με το αποτέλεσμα να είναι χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων αυτής της δημιουργικής και αποδοτικής τετράδας.

Ο σύλλογος εύχεται στους τέσσερις άνδρες υπομονή, οξύνοια, διάθεση, εργατικότητα και υγεία, ώστε να έρθουν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα στο επαγγελματικό πλέον επίπεδο! Καλή σεζόν!

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Γουμάγιας (Team Manager), Γιώργος Αμανατίδης, Παύλος Ανδρώνης (Πρόεδρος ΑΣ Μακεδονικός), Γιώργος Παυλάκος (Γενικός Διευθυντής).