Βαθμολογία

Στην Επισκοπή ο Λέκα για τα επόμενα δύο χρόνια

Με την φανέλα της Επισκοπής θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Μάριο Λέκα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αναλυτικά: Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάριο Λέκα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο μόλις 17 χρονών ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και κεντρικός χαφ. Πρόκειται για ένα παιδί που έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 15/7/2005, διαμένει μόνιμα στο Ρέθυμνο, έχει ύψος 1,74μ., και προέρχεται από τις δικές μας ακαδημίες.
Ο Μάριος Λέκα ξεκίνησε από την Επισκοπή κι έπειτα, πολύ γρήγορα από άλλες σχολές ποδοσφαίρου του Ρεθύμνου (Ολυμπιακος Ρεθ., Ρέθυμνο ΠΣ) και μέσα από trials έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον πάρουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Λέκα έμεινε εκεί για δύο χρόνια όπου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ 17. Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή, ο Μάριος να επαναπατριστεί και είναι δική μας χαρά και υπερηφάνεια που γίνεται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Επισκοπής μας.
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Μ. Λέκα: “Ευχαριστώ για την ευκαιρία…”
Ο Μάριος Λέκα έπεισε από την πρώτη στιγμή στα trials ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ΠΑΕ όπως η Επισκοπή. Είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά  του γι’ αυτό και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις...”Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησα.
Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεται να μπω στην Επισκοπή ξανά. Θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους με βοήθησαν να γίνει ένα από τα μεγάλα μου όνειρα πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα είναι μπροστά…”

* Η παρουσίαση έγινε από τον υπ. ακαδημιών κ. Χαράλαμπο Αποστολάκη (τον έχει από πολύ μικρό δίπλα του) και φυσικά από τον προπονητή της ΠΑΕ κ. Ντάριλ Γουίλαρντ.

Πήρε Κώτσιο η Επισκοπή

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την απόκτηση την μεταγραφή του Θανάση Κώτσιου, ενώ ενημέρωσε για το τι πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε η Κρητική ομάδα, την Τετάρτη (3/8). Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Κώτσιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος είναι κεντρικός αμυντικός και έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 18/1/2002. Έχει ύψος 1,83μ., είναι γρήγορος και φέρελπις αμυντικός.
Ο Θανάσης Κώτσιος προέρχεται από το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο έχοντας αναδυθεί από τις ακαδημίες της ΕΑΠ η οποία ανήκε στο δίκτυο της ΑΕΚ FC development.
Από τα 17 του χρόνια πέρασε τα διαδοχικά trials και ενσωματώθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί εξελίχθηκε γρήγορα όπου πέρυσι ανήκε στην ΑΕΚ Β’ έχοντας 1 συμμετοχή στην SL2.
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Θ. Κωτσιός: “Είναι ευκαιρία για μένα και για όλα τα παιδιά…”
Ο Θανάσης Κώτσιος με το που ήρθε στην ομάδα μας έδειχνε πολύ ευχαριστημένος δηλώνοντας με υπευθυνότητα: “Είμαστε ένα καλό ρόστερ όπως έχω αντιληφθεί και αυτό που θέλω εγώ αλλά και όλοι οι νέοι συμπαίκτες μου είναι μην δώσουμε μάχη για την παραμονή αλλά να πάμε τον σύλλογο ακόμα πιο ψηλά.
Το κλίμα φαίνεται από την αρχή ότι θα είναι καλό.
Εγώ θέλω από την μεριά μου να παίξω όσο πιο πολλά παιγνίδια μπορώ και φυσικά να σκοράρουμε ως ομάδα πολλά γκολ στους αγώνες.
Είναι ευκαιρία που μια ομάδα όπως η Επισκοπή βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά όπως εγώ που κατάγομαι από το Ρέθυμνο να κάνουμε τα πάντα για να καθιερωθούμε σ’ αυτόν τον σύλλογο. Ελπίζω φυσικά να βοηθήσει και ο κόσμος αυτή την προσπάθεια.”

* Τον ποδοσφαιριστή παρουσίασε τόσο ο προπονητής της ΠΑΕ κ. Γουίλαρντ όσο και ο πρόεδρος της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε (Εν. Ατσ. Πρινέ), κ. Νίκος Βερνάδος

-Η προετοιμασία ξεκίνησε για την Επισκοπή μας και τα χαμόγελα είναι διάπλατα τόσο από πλευράς προπονητικού σταφ που είδε με ικανοποίηση τους παίκτες να ανταποκρίνονται στο έπακρο στις απαιτητικές ασκήσεις που επέβαλλε, όσο και από πλευράς ποδοσφαιριστών που βγάζουν στο γήπεδο μία όρεξη ξεχωριστή.

Σήμερα (3/8) περάσαμε στην 2η ημέρα με την προπόνηση να είναι πρωινή και πολυσύνθετη.
Ο Ντάριλ Γουίλαρντ με τον Ρικάρντο Ντε Βίβο κλέβουν τις εντυπώσεις μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα που διαμορφώνουν αφού οι ασκήσεις περιλαμβάνουν μία μίξι φυσικής κατάστασης, τεχνικής και ενδυνάμωσης.

Σήμερα το πρωί (3/8) οι παίκτες μας μπήκαν στο γυμναστήριο στις 09.30πμ. Μία ώρα αργότερα, μπήκαν στο γήπεδο (ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”) όπου προπονήθηκαν για περίπου 1 ώρα 35 λεπτά. Στο τέλος φυσικά είχαμε και το οικογενειακό διπλό. Η αυριανή (4/8) προπόνηση έχει οριστεί για τις 10.00πμ.