Βαθμολογία

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ΑΟ Τρίκαλα!

Στην προσθήκη τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε τον 20χρονο αμυντικό μέσο Γιάννη Γκοβίνα, τον 21χρονο επιθετικό Απόστολο Νικλιτσιώτη και τους 20χρονους τερματοφύλακες Χρήστο Μπουρούση, Επαμεινώνδα Αναγνώστου. Οι σχετικές ανακοινώσεις των δύο μεταγραφικών αποκτημάτων του ΑΟΤ:

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Γκοβίνα. Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ παραμένει στην οικογένεια του ΑΟΤ.

Γεννήθηκε στις 21-4-2002 και έρχεται με την εμπειρία της Σούπερ Λίγκα 2 από την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Δήμητρα /Απόλλων, έπαιξε στις ομάδες υποδομών Πανιωνίου και Ατρόμητου, στην συνέχεια στην Κ19 ΑΟ Τρίκαλα και πέρυσι στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Ενώ στις δηλώσεις του ο παίκτης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα. Με την βοήθεια των φιλάθλων νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Μπουρούση. Ο γεννηθείς στις 18-7-2002 επιστρέφει στην ομάδα με διάθεση για επιτυχίες. Ξεκίνησε από την Δήμητρα/Απόλλωνα, έπαιξε στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, στην Κ19 και πρώτη ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Φωστήρα. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Ενώ στις δηλώσεις του ο Χρήστος Μπουρούσης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου και τον ΑΟ Τρίκαλα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».

Ο τερματοφύλακας Επαμεινώνδας Αναγνώστου είναι το νέο μέλος της οικογένειας του ΑΟ Τρίκαλα. Γεννήθηκε στις 10.10-2002 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ15 του ΑΟΤ, στην συνέχεια έπαιξε στην Κ19 του ΑΟΚ και στην Κ19 της ΑΕΛ και η τελευταία του ομάδα ήταν ο Ασπρόπυργος. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον ΑΟΤ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό». Τον παίκτη υποδέχτηκε από την πλευρά της Διοίκησης ο Δημήτρης Τσιόγιας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Αποστόλη Νικλητσιώτη. Ο γεννηθείς στις 5-4-2001 πλάγιος επιθετικός έρχεται για να βοηθήσει στους στόχους και φιλοδοξίες της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δήμητρα/Απόλλων, έπαιξε στην Κ 17 του Ατρόμητου Αθηνών, στην Κ20 του ΑΟΤ και στην Γ’ Εθνική σε Μετέωρα, Φήκη και Α.Ο. Υπάτου. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Ο ίδιος δήλωσε: «χαρούμενος για την επιστροφή στην οικογένεια του ΑΟΤ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή και θα προσπαθήσω να βοηθήσω για τους στόχους της ομάδας».