Βαθμολογία

Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Διαγόρας

Στην πιο δύσκολη θέση των τελευταίων χρόνων βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Διαγόρας, καθώς μετά το οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για την αγορά της ΠΑΕ, η τύχη της ομάδας εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις προθέσεις της τωρινής διοίκησης.

Παρά τις πολλές επαφές και τα αρκετά ραντεβού που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο με διάφορους επενδυτές που εκδήλωσαν επίσημα και ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου, ο Διαγόρας δεν κατάφερε να βγει ποτέ από το «αδιέξοδο», ενώ το οικονομικό άνοιγμα που έχει δημιουργηθεί, κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο του κάθε επιχειρηματία.

Πλέον άπαντες και ιδιαίτερα ο κόσμος του «Γηραιού» αγωνιούν για το ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας. Με βάση τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο «ιστορικός» έχει διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα (8/8) για να συμπληρώσει εξ ολοκλήρου τον φάκελο συμμετοχής στη νέα Super League 2, ωστόσο αυτή την ώρα κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στο εσωτερικό του συλλόγου. Εφόσον η ομάδα δεν καταφέρει να πάρει μέρος για τρίτη διαδοχική σεζόν στην Super League 2, τότε αυτομάτως θα της δοθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να δηλώσει εάν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Με βάση τα τωρινά δεδομένα και εφόσον δεν διαφοροποιηθεί κάτι δραματικά στις αποφάσεις της διοίκησης, τότε η ομάδα δυστυχώς θα οδηγηθεί και πάλι στην Α’ Κατηγορία, πετώντας στα «σκουπίδια» τις μεγάλες προσπάθειες των τελευταίων ετών, όπου από το σημείο μηδέν και με σταθερά βήματα οδηγήθηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: xxsports.org