Βαθμολογία

«Επιστρέψαμε χωρίς αστερίσκους, ενδοιασμούς και περιστροφές!»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε τη βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2, με τον Μακεδονικό να πανηγυρίζει τον προβιβασμό του στην παραπάνω κατηγορία.

Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν μάλιστα σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για δικαίωση όσον αφορά την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Ο Μακεδονικός θα αγωνίζεται τη σεζόν 2022/23 στην Super League 2! Η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός, χωρίς αστερίσκους, ενδοιασμούς και περιστροφές.

Στη σημερινή (02/08) συνεδρίαση της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την επικύρωση της βαθμολογίας του ειδικού πρωταθλήματος της περυσινής (2021/22) Γ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με την οποία ο Μακεδονικός λαμβάνει θέση που τον προβιβάζει στην Super League 2!

Οι κόποι αρκετών χρόνων – και ιδίως της τελευταίας σεζόν – δικαιώνονται απερίφραστα. Ετοιμάστε τα καλά σας ρούχα, την καλύτερη σας φανέλα «Μακεδονικός», το πιο πράσινο κασκόλ σας. Επιστρέψαμε!