Βαθμολογία

Αισιόδοξος ο Σάκης Τσιώλης

Αισιόδοξος ο Σάκης Τσιώλης για τη δουλειά που γίνεται στη «Μαύρη Θύελλα». «Υπάρχει το ατομικό ταλέντο αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι να γίνουμε ομάδα, ένα καλό και δυνατό τιμ». Στην παραπάνω φράση του Σάκη Τσιώλη συμπυκνώνεται η στόχευση της προετοιμασίας της Καλαμάτας, ιδιαίτερα στο διάστημα που θα παραμείνει στο Καρπενήσι.

Οι μελανόλευκοι θα αναχωρήσουν την Τρίτη για το Μontana και στο διάστημα της παραμονής τους στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα χτίσουν το σύνολο που φιλοδοξούν, ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να προετοιμάζονται για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από όσα είδε στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στο sport365.gr έρχεται πλέον το δύσκολο κεφάλαιο του μονταρίσματος και της ανάδειξης του ταλέντου που αδιαμφισβήτητα διαθέτει αυτή η ομάδα.

Ο 62χρονος τεχνικός σημειώνει πως θέλει επιθετική την Καλαμάτα με συνδυαστικό και όμορφο ποδόσφαιρο και αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα δουλέψει το αμέσως προσεχές διάστημα. Όπως τονίζει, η Καλαμάτα διαθέτει πληρότητα και τους ποδοσφαιριστές στις θέσεις που αγωνίζονται οπότε θα μπορούν να υποστηρίξουν τα 2-3 συστήματα που έχει στο μυαλό του και θα δουλέψει στη συνέχεια.

mikriliga.com