Βαθμολογία

Στον αέρα η Basket League

Τον Ιούνιο υποτίθεται θα έπρεπε να πάρουν οι ομάδες της Λίγκας τη δεύτερη δόση των χρημάτων που αναλογούσαν στο Στοίχημα, συν τα μπόνους της Ευρώπης και τελικά δεν θα πάρουν τίποτε και πάνε για τη νέα εκκαθάριση του Ιανουαρίου

Ο διαχωρισμός που έγινε ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τα χρήματα του Στοιχήματος από την πλευρά της Κυβέρνησης απειλεί να τινάξει στον αέρα την Basket League!

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports, οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι στα... κάγκελα, καθώς διαπιστώνουν την ώρα που το ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να εισπράξει μια προκαταβολή για τη νέα σεζόν από τα χρήματα του Στοιχήματος, το μπάσκετ μένει ξανά στην... απ’ έξω!

Υποτίθεται, τον Ιούνιο θα έπαιρναν οι ομάδες της Basket League τη δεύτερη δόση των χρημάτων που αναλογούσαν στο Στοίχημα, συν τα μπόνους της παρουσίας τους στην Ευρώπη, όσοι έπαιξαν σε διεθνείς διοργανώσεις.

Τελικά, μαθαίνουν ότι χρήματα δεν θα πάρουν και θα χρειαστεί να περιμένουν την επόμενη εκκαθάριση του Ιανουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στην Basket League και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Εφόσον λοιπόν δεν πάρουν (οριστικά) χρήματα από το Στοίχημα οι ΚΑΕ, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Αυγούστου, καθώς επίσης και σε αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος!

Τα πράγματα είναι πλέον οριακά και είναι προφανές ότι το μπάσκετ αντιμετωπίζεται ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, γι’ αυτό και πλέον οι ομάδες ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση...

onsports.gr