Βαθμολογία

Παλμός και ενθουσιασμός στην πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Την Πέμπτη (28/7) το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα την βρει στην SL 2 και ο στόχος φυσικά είναι η επιστροφή της στα «σαλόνια».

Παρουσία πλήθους κόσμου που φιλοξενήθηκε στις θύρες 2, 3 και 4 του σταδίου, έγινε η πρώτη προπόνηση. Νωρίτερα τελέσθηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο Μητροπολίτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «θα προσεύχομαι για να πάει η ομάδα ψηλά και να είναι γεροί και υγιείς οι παίκτες», στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο.

Τα συνθήματα δεν σταμάτησαν, ενώ μάλιστα τη στιγμή της παρουσίασης των παικτών, άναψαν πάρα πολλοί πυρσοί, με παίκτες, προπονητικό, ιατρικό και διοίκηση με τα αδέρφια Νταβέλη να βλέπουν μία «καυτή» κερκίδα με παλμό μετά από χρόνια.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, ενώ και οι επόμενες ημέρες θα βρει την ομάδα στο προπονητήριό της στα Δένδρα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με κάποια φιλικά παιχνίδια.