Βαθμολογία

Aποκλεισμός από την Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να λένε πικρό αντίο στο Europa Conference League, αφού και στον δεύτερο αγώνα τους με τη Λέφσκι Σόφιας παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Η ομάδα του Λουτσέσκου πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε σήμερα το συγκρότημα του Στοΐλοφ στην Τούμπα, βλέποντας τους Βούλγαρους, χάρη στη νίκη τους με 2-0 από το πρώτο ματς, να παίρνουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ, λόγω των αποβολών των Αουγκούστο (72’) και Βιεϊρίνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με γκολ του Ρονάλντο, μετά από λάθος του Λύρατζη, με τον δικέφαλο του Βορρά να ισοφαρίζει στο 56’ με τον Ντάντας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς – Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας – Νάρεϊ.

Λέφσκι (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Καπ, Μιλάνοφ (85’ Πέτκοφ), Ρονάλντο (83’ Κράεφ), Μπαρί (90’+ Μίτκοφ), Γουέλτον.