Βαθμολογία

Ανθούπολη: Τριπλό μεταγραφικό ...ΜΠΑΜ!

Από το «πάνω ράφι ψώνισε» η Ανθούπολη που με το «καλημέρα» κάνει δυνατές κινήσεις η νέα διοίκηση του κ. Χρήστου Πρίφτη.

Ο σύλλογος παρότι θα αγωνιστεί στη Β’ ΕΠΣΛ κάνει πολύ σοβαρές κινήσεις που θα προκαλέσουν θετική εντύπωση στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λάρισας.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας ο κ. Πρίφτης απέσπασε το «οκ» τριών σπουδαίων παικτών που θα τον βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Τρείς παίκτες που είναι «πολυτέλεια» για την κατηγορία σε κάθε περίπτωση.

Πρίφτης Νίκος

Ο Νίκος Πρίφτης είναι ένας δυναμικός αμυντικός μέσος με καριέρα σε ομάδες Γ’ Εθνικής (Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ερμιονίδα), ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Χάλκης για πολλά χρόνια όπως και στον Σμόλικα. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα της Ανθούπολης.

Μπλέντι Μούτσα

Ο Μπλέντι Μούτσα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, η εμπειρία του οποίου είναι δεδομένη με 111 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, ενώ στη Γ’ Εθνική μετρά 65 συμμετοχές και 17 τέρματα. Έχει φορέσει τη φανέλα του Αμπελωνιακού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της ΑΕΛ, του Εθνικού Γαζώρου, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Ο.Φ. Ιεράπετρας και του Φαλανιακού, ενώ αγωνίστηκε και στην Α’ Εθνική Αλβανίας με την ομάδα του Αργυροκάστρου. Παίκτης με τεράστια εμπειρία...

Μπλέντι Σέσι

Επίσης στο σύλλογο της Ανθούπολης θα αγωνίζεται και ο δυναμικός αμυντικός χαφ Μπλέντι Σέσι που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια με επιτυχία με την φανέλα του Φαλανιακού. Ένας παίκτης που διακρίνεται για την μαχητικότητά του και σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτό το νέο ξεκίνημα.