Βαθμολογία

Πήρε τον Κέιν Σινγκλέρ Κρίκλοου η Επισκοπή

Πήρε τον Κέιν Σινγκλέρ Κρίκλοου η Επισκοπή. Αναλυτικά: “Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από τις Βερμούδες (νησί του Ατλαντικού) Κέιν Σiνγκλέρ Κρίkλοου (Kane Sinclair Crichlow) για συνεργασία ενός έτους. Ο 21χρονος είναι κεντρικός χαφ και έχει γεννηθεί στο Γουόργουίκ (Warwick) των Βερμούδων στις 21/8/2000. Ο Κέιν Κρίκλοου έχει ύψος 1,61μ. και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, εκτός από κεντρικός χαφ και ως αμυντικός ή ως επιθετικός χαφ αλλά και αγωνιζόμενος στα “φτερά”.
Είναι βραχύσωμος, δυνατός, ταχύς, χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια, με καλή μικρή και μεγάλη μεταβίβαση. Η Επισκοπή μας φέρνει στις τάξεις έναν ποδοσφαιριστή που έχει “γευθεί” τα γήπεδα της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο Κέιν Κρίkλοου έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι σε μικρή ηλικία, στα 15 του, ψάχνοντας να παίξει στη χώρα που τα τελευταία 20 χρόνια πρωταγωνιστεί στον ευρωπαϊκό χώρο, στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Κορνιέγια (Cornella U19).
Τον Σεπτέμβριο του 2016 όμως μετακόμισε σε μία χώρα όπου το ποδοσφαιρικό της background δεν χρειάζεται συστάσεις για να ενσωματωθεί στο σωματείο της Γουίμπλεντον και στην ομάδα Κ18.
Μία σεζόν μετά (2017), είχε την ευτυχία να πάρει μεταγραφή στην Γουότφορντ Κ23 όπου αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα ο ίδιος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη μεγάλη ομάδα σ’ έναν αγώνα κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Κέιν Κρίκλου είναι διεθνής και πρόσφατα αγωνίστηκε σε επίπεδο προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου με την εθνική ομάδα των Βερμούδων απέναντι στον Καναδά όπου μάλιστα είχε χριστεί σκόρερ! Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Ντ. Γουίλαρντ: “Τρομερές τεχνικές ικανότητες”
Τον Κέιν Κρίκλοου τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της Επισκοπής, ο κ. Ντάριλ Γουίλαρντ. Έχει δουλέψει μαζί του και φυσικά “ακουμπάει” στο ταλέντο του και στο γεγονός ότι θα δώσει ένα μεγάλο “boost” στην δημιουργία της ομάδας μας.
“Ξέρω τον Κέιν εδώ και σχεδόν 7 χρόνια. Είναι ένας παίκτης που έχω δουλέψει πολύ. Έχει τρομερές τεχνικές ικανότητες, είναι πολύ δημιουργικός παίκτης και περιμένω να μας βοηθήσει πολύ μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε”.