Βαθμολογία

Αγωνία και έντονη ανησυχία στην Super League 2

«Καμπανάκι» για τη νέα σεζόν, που προβλέπεται δύσκολη, έκρουσε η Super League 2. Οι ομάδες με την κάνουλα κλειστή και με την αναμονή σε υπολογισμένα έσοδα τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Τα παραπάνω προκύπτουν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (26/7), όπου εκφράστηκε η έντονη ανησυχία σε όλα τα επίπεδα, που αγγίζει ακόμη και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στο ΔΣ αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ, κάτι που ήδη έγινε, προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα για τα μπόνους που ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και να γίνει κουβέντα για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ζητήθηκε και συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να αναλυθούν οι αντικειμενικές δυσκολίες της Super League 2. Εκεί δεν αποκλείεται να τονιστεί η αδυναμία για την πρώτη σέντρα της σεζόν λόγω οικονομικών θεμάτων, τα οποία οφείλονται και στην καθυστέρηση των χρημάτων από το ποσοστό του στοιχήματος.

Θα ακολουθήσει επαφή με τον ΠΣΑΠΠ τόσο για το καλεντάρι όσο και για ζητήματα των παικτών, ενώ σε ό,τι αφορά τα χρέη των ΠΑΕ θα ζητηθεί να δοθεί το 30% πρώτα και τα υπόλοιπα όταν καταβληθεί το ποσό από το στοίχημα.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στην Super League 2 δεν είναι καλή και άπαντες ελπίζουν να λυθούν τα οικονομικά θέματα πριν είναι αργά. Αντιλαμβάνετε κανείς πως χωρίς τα χρήματα από το στοίχημα, την καταβολή του μπόνους και το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, η εκκίνηση της νέας σεζόν μοιάζει με απίθανη εξίσωση.

mikriliga.com