Βαθμολογία

Επισκοπή: Δύο παίκτες από την Κ20 στην πρώτη ομάδα

Από την Κ20 στην πρώτη ομάδα της Επισκοπής θα βρίσκονται ο Σήφης Τσιλεδάκης και ο Οργκίτο Μέτα. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την ποδοσφαιρική αναβάθμιση δύο δικών μας παιδιών, του Ιωσήφ Τσιλεδάκη και του Οργκίτο Μέτα, από την Επισκοπή Κ20, στην ΠΑΕ.

Πρόκειται για παιδιά που έγιναν 18 χρονών φέτος και που παράλληλα γίνονται με το… “σπαθί” τους επαγγελματίες έχοντας όλες τις δυνατότητες και φυσικά τις ευλογίες μας για να ακολουθήσουν το δικό τους όνειρο.”

Ο Σήφης Τσιλεδάκης που μπορεί και παίζει με άνεση τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και σαν κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στα Χανιά στις 20/7/2004. Έχει ύψος 1.83μ και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Αστέρα Ρεθύμνου. Τα τελευταία βασικά 4 χρόνια βρίσκεται υπό την σκέπη του συλλόγου μας, αρχικά στην Επισκοπή 2010 και έπειτα στην ΠΑΕ αλλά και στην Κ20. Τις τελευταίες δύο σεζόν έχει παρουσιάσει μια σημαντική εξέλιξη στο παιγνίδι του. Αποτέλεσε έναν εκ των αρχηγών μας στην Κ20 και φυσικά τον leader στα μετόπισθεν της Κ20.
Τη σεζόν 2020-21 ανήκε στο ρόστερ της ΠΑΕ Επισκοπής -ως ερασιτέχνης τότε καθώς διατηρούσαν αυτό το δικαίωμα οι ομάδες για 5 μη επαγγελματίες παίκτες στο ρόστερ τους- και μάλιστα σε ηλικία 16 χρονών, 10 μηνών και 16 ημερών είχε κάνει το ντεμπούτο του σε επίπεδο Football League.
Τελευταία, ο Σήφης Τσιλεδάκης ήταν από τους διακριθέντες στα trials που πραγματοποίησε η ομάδα μας παίρνοντας το “οκ” από τον κ. Ντάριλ Γουίλαρντ.

Ο έτερος ποδοσφαιριστής από την Επισκοπή Κ20, ο Οργκίτο Μέτα είναι ένα παιδί που κι εκείνο είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο. Ο Οργκίτο είναι δεξιός μπακ-χαφ. Έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 7/1/2004, διαθέτει δύο υποκοότητες, αλβανική και ελληνική και έχει ύψος 1.78μ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πρωτόπαιξε στον ΟΦ Αρμένων, έπειτα στη σχολή του Ολυμπιακού Ρεθύμνου και σε επίπεδο ανδρών στο τοπικό Ρεθύμνου στον Φοίνικα Σελλίων.
Πέρυσι, αποκτήθηκε από την Επισκοπή Κ20 και γρήγορα έδειξε ποιός πραγματικά μπορεί να γίνει. Παράλληλα ήταν ένας από τους διακριθέντες στα trials τα οποία πραγματοποιήθηκαν τις περασμένες μέρες στο Ρέθυμνο, κάτι το οποίο εκτιμήθηκε δεόντως από τους προπονητές μας.

Ο σύλλογός μας, καλωσορίζει αυτά τα παιδιά και τους εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Ι. Τσιλεδάκης

Ο νεαρός αμυντικός χαφ της ομάδας μας, ο Σήφης Τσιλεδάκης έδειχνε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ξέρει σε τί αποδυτήρια πηγαίνει και γι’ αυτό αναφέρει τα παρακάτω λόγια…

“Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πάρω μία θέση στην ομάδα. Πραγματοποίησα τον προσωπικό μου στόχο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία.

Πρέπει πλέον να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε. Περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία.”

Ορ. Μέτα

Ο Οργκίτο Μέτα, είδε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάζουν πολλά. Από το τοπικό Ρεθύμνου, σ’ έναν σύλλογο όπως η Επισκοπή και από εκεί σε υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου!

“Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω σ’ έναν σύλλογο όπως η Επισκοπή που κάθε χρόνο στοχεύει να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Ντάριλ Γουίλαρντ για την ευκαιρία που μου δίνει.

Στόχος δικός μου είναι να πάρω όσα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

* Την παρουσίαση των δύο ποδοσφαιριστών έκανε ο προπονητής με τον οποίο δούλεψαν στην Κ20, Νίκος Καραδάκης.