Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Ερασιτεχνική στην Σλοβενία!

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη Απόλλων Λάρισας για την πρόοδο των παιδιών (Πασσιάς, Μπακαρός, Τερζούδης, Διβανές) της ομάδας και την συμμετοχής τους στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας:

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά των προπονητών μας όλα αυτά τα χρόνια, αποδίδει καρπούς!

Στο Rogla της Σλοβενίας, εκεί που χτίζεται ο φετινός Απόλλων, βρίσκονται ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Τα παιδιά θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν επαγγελματικά, βελτιώνοντας την αγωνιστική και φυσική τους κατάσταση!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ κ. Τσακίρη Κώστα και τον προπονητή της ομάδας κ. Μόρα Βαγγέλη για τις ευκαιρίες που δίνουν στους νέους ποδοσφαιριστές!

Η περίοδος που ακολουθεί είναι περίοδος ξεκούρασης για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας. Μετά τις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι ομάδες της Κ19, Κ16 και Κ14 με εργομετρήσεις και προπονήσεις, ενώ από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινούν και τα μικρότερα τμήματα! Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!