Βαθμολογία

Ζιώγας: «Θέλουμε η Ανθούπολη να πάρει πάλι τη θέση που της αξίζει» (VIDEO)

Ο έμπειρος τεχνικός κ. Μιχάλης Ζιώγας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανθούπολης και αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αποκλειστικά στο athleticlarissa και την Βάσω Γκατζούλη.

">http://

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δέχθηκα πρόταση από τον πρόεδρο τον κ. Πρίφτη, ο οποίος είναι ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, γνωρίζουμε την ιστορία που έχει η Ανθούπολη, χρειάζεται πολύ δουλειά.

Στόχος μου είναι να μπορέσει η Ανθούπολη να πάρει πάλι τη θέση που της αξίζει στο ποδόσφαιρο όχι μόνο της Λάρισας αλλά και της Θεσσαλίας, γιατί όλοι εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου θυμόμαστε αυτή τη πολύ μεγάλη ομάδα και εγώ προσωπικά θαύμαζα κάποιους ποδοσφαιριστές της. Τώρα θα πρέπει να επανδρώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα με παιδιά που θα έχουν όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες μέσα από την ομάδα της Ανθούπολης, να πάρουν την θέση τους στο ποδόσφαιρο και γενικά της Θεσσαλίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά τους.

Θα χρειαστεί ο κ. Πρίφτης και η διοίκηση να σκύψει πάνω από αυτό το πλάνο και όπως είπα θέλει πάρα πολύ υπομονή, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη. Η Ανθούπολη αυτή τη στιγμή είναι στην Β’ κατηγορία, φυσικά στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός σε συνδυασμό με κάποια ταλέντα που θα αναδειχθούν μέσα από την ομάδα».