Βαθμολογία

Νέα εποχή για την ιστορική Ανθούπολη (PICS)

Το βράδυ της Δευτέρας (25/7) πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ιστορική ομάδα της Ανθούπολης που θα μετέχει τη νέα χρονιά στην Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Ο ιδιαίτερα φιλόδοξος επιχειρηματίας κ. Χρήστος Πρίφτης πήρε την μεγάλη απόφαση να εμπλακεί με τα διοικητικά της Ανθούπολης, μίας ιστορικής ομάδας του νομού μας, που έχει αναδείξει μεγάλους ποδοσφαιριστές κατά το παρελθόν.

Ο κ. Πρίφτης αγαπά ιδιαίτερα τον αθλητισμό και το δείχνει έμπρακτα με τις κινήσεις του. Μόλις πέρυσι ήταν πρόεδρος στην ομάδα του Φαλανιακού και τώρα αναλαμβάνει τις τύχες της Ανθούπολης κάνοντας ένα νέο βήμα με στόχο την διαρκή ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Σίγουρα είναι σπάνιο σε μία χαμηλή κατηγορία όπως είναι η Β’ ΕΠΣΛ να αναλαμβάνει ένας εγνωσμένης αξίας προπονητής που είναι ο κ. Μιχάλης Ζιώγας. Έτσι λοιπόν το deal αυτό μαρτυρά από μόνο του, τη συνέχεια που θα έχει η ομάδα της Ανθούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, γίνονται επαφές και κινήσεις με ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην Ανθούπολη και την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και κάποια δοκιμαστικά έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» ο κορμός που θα απαρτίζει την ομάδα.