Βαθμολογία

Γλέντι μέχρι το πρωί στο Ελευθεραί!!! (PICS)

Μία όμορφη βραδιά διοργάνωσε την Παρασκευή (22/7) η ποδοσφαιρική ομάδα του Ελευθεραί στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Το athleticlarissa και η Βάσω Γκατζούλη ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια όπου υπήρχε μεγάλη σιγή στις εκδηλώσεις λόγω πανδημίας, οι άνθρωποι της ομάδας και όχι μόνο, θέλησαν να ξεδώσουν και να περάσουν ευχάριστα αυτή τη βραδιά.

Μεγάλος απών η «ψυχή» της ομάδας ο κ. Αθανάσιος Τόλιας, που τον ταλαιπώρησε μία ίωση. Άξιοι αντικαταστάτες όμως στο πόδι του, η σύζυγός του Βάσω, τα παιδιά του καθώς και η μητέρα του και άνθρωποι της διοίκησης βοήθησαν και με το παραπάνω έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η βραδιά.

Όμορφη ορχήστρα είχε η εκδήλωση, ξεσήκωσε τον κόσμο που κατέκλισε τον χώρο, χόρεψε και το χάρηκε με το παραπάνω.

Την βραδιά τίμησαν τοπικοί φορείς καθώς και μέλη της ένωσης και πρόεδροι σωματείων. Το φαγητό ήταν υπέροχο και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Η διοίκηση του Ελευθεραί τίμησε το νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ Λοΐζο Παπαδημητρίου που κατάγεται από το χωριό με μία φανέλα της ομάδας. Από την μεριά του ο ίδιος έδωσε μία φανέλα του ΠΑΟΚ στον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Δράκο.