Βαθμολογία

Παρουσίασε προπονητή και τεχνικό επιτελείο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Η διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου προχώρησε στην ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παρουσιάζει το τεχνικό team της ομάδος για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

• Στον πάγκο της ομάδος θα συνεχίσει να βρίσκεται ο προπονητής Δημήτρης Παυλίδης. Η τεχνογνωσία, η όρεξη για σκληρή δουλειά και η ανάληψη ευθυνών είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Δημήτρη ο οποίος θα είναι οδηγός του Εθνικού για το δύσκολο ταξίδι της Γ’ εθνικής. Ακόμη μια ανανέωση στο τεχνικό team της ομάδος. Ο λόγος για τον Συμεωνίδη Ιωάννη, προπονητή τερματοφυλάκων για 3η συνεχόμενη χρονιά.

• Την θέση του βοηθού προπονητή-γυμναστή έχει αναλάβει ο Νίκος Ραπτόπουλος. Ο Νίκος έχοντας κοινή ποδοσφαιρική φιλοσοφία τόσο με την διοίκηση και τον Τεχνικό Διευθυντή, όσο και με τον coach, θα πλαισιώσει τον Δημήτρη και θα τον βοηθήσει με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

• Τέλος, μια ακόμη προσθήκη για τη προπονητική ομάδα που δείχνει τα επίπεδα επαγγελματισμού που έχει σκοπό να δουλέψει ο Εθνικός. Ο Θάνος Τζήμας, στην θέση του αναλυτή. Ο Θάνος υπήρξε για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής στον εθνικό νέου Κεραμιδίου και γνωρίζει πολύ καλά την φιλοσοφία της ομάδος. Έτσι ολοκληρώνει το “παζλ” του Τεχνικού team.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου δείχνει εμπιστοσύνη σε νεαρά άτομα που έχουν την διάθεση και τις ικανότητες να διακριθούν στον χώρο του ποδοσφαίρου και σε αυτό το μοτίβο θα στηριχθεί και φέτος…».