Βαθμολογία

Προσέλαβε Λυκοκώστα o Οικονόμος, ανανέωσε Δραχαλίβα - Μπουμπουνάρα

Την υλοποίηση του σχεδιασμού του για την νέα περίοδο ξεκίνησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος με διοικητικό επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Σταύρο Αναγνωστούλη προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Λυκοκώστα ως προπονητή - διαδόχου του Νίκου Φώλλα.
Ο Λυκοκώστας είναι 47 ετών, κατάγεται από την Κρανιά Ελασσόνας, επαγγελματικά εργάζεται ως αστυνομικός και ως τεχνικός έχει θητεύσει στην Δόξα Αργυροπουλίου, τον Λαρισαϊκό, την Προοδευτική Ανάβρας, την ΑΕ Βουναίνων και την Δόξα Υπέρειας, ενώ έχει διατελέσει και μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Προπονητών Ν.Λάρισας.Κατά την διάρκεια των επαφών του με τα στελέχη της τσαριτσανιώτικης ομάδας διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, οπότε του ανατέθηκε η ευθύνη να διαχειριστεί τις τύχες των "πρασίνων", μετά από μία εξαιρετική πορεία.
 
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΔΡΑΧΑΛΙΒΑΣ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΡΑΣ
 
Παράλληλα, η διοίκηση του Οικονόμου ξεκίνησε την διαδικασία των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών που συγκροτούσαν πέρυσι τον βασικό κορμό της ομάδας, με τις πρώτες εξ αυτών να αφορούν τους γηγενείς Στέλιο Δραχαλίβα και Δημήτρη Μπουμπουνάρα.
Ο 21χρονος Δραχαλίβας (διακρίνεται στην φωτογραφία) πραγματοποίησε εντυπωσιακή παρουσία στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ (με μόλις ένα να προέρχεται από εκτέλεση πέναλτυ) και εκ των κορυφαίων της κατηγορίας, ενώ κατέγραψε συνολικά 27 συμμετοχές επί 30 επισήμων αγώνων (πρωταθλήματος και Κυπέλλου).
Εκ των αρχηγών του Οικονόμου, ο 28χρονος Μπουμπουνάρας είχε μία σταθερή πορεία κατά την προηγούμενη περίοδο, οπότε κατέγραψε 26 συμμετοχές και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ (στον αγώνα των play-off με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας").
Ο κύκλος των ανανεώσεων θα συνεχιστεί κατά τις επόμενες ημέρες, ενώ - ακολούθως - αν παραστεί ανάγκη, θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση.