Βαθμολογία

Απέκτησε Μπλατσέρη και Νικολακούλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Δύο ακόμη μεταγραφής έκανε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην προσπάθειά του να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Ο λόγος για τον επιθετικό Γιώργο Μπλατσέρη από τον Δωτιέα Αγιάς και τον τερματοφύλακα Γιάννη Νικολακούλη από τον Δαμασιακό. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Νικολακούλη

«Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Νικολακούλη. Ο Νικολακούλης είναι 19 ετών και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Δαμασιακού.

Επίσης έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κ 17-Κ 19) ενώ αγωνίστηκε και στην Γ Εθνική με τον ΑΟ Σελλάνων έχοντας καταγράψει αρκετές συμμετοχές.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιάννη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Για τον Μπλατσέρη

«Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπλατσέρη με τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό να επιστρέφει εκ νέου στα Φάρσαλα για δεύτερη θητεία. Ο Μπλατσέρης μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α ΕΠΣΝΛ με τους Αμπελόκηπους, την Νίκαια, τον Κίσσαβο Συκουρίου, τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον Δωτίεα Αγιάς, στην Α ΕΠΣΚ με τον ΑΟ Καρδίτσας, τον ΑΟ Σελλάνων, τον Ατρόμητο Παλαμά, τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α ΕΠΣΘ με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και Α ΕΠΣΠ με τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας έχει αγωνιστεί με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, τον Μακεδονικό, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον ΑΟ Σελλάνων, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του ΑΟ Χάλκις στην Χαλκίδα στην Δ’ Εθνική.

Στο παλμαρέ του έχει ανόδους από την Α τοπική κατηγορία με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, τον Δωτιέα Αγιάς και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ έχει κατακτήσει και το νταμπλ στην Δ’ Εθνική με την ομάδα της Χαλκίδας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Ο Μπλατσέρης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδος μας τόνισε τα εξής: «Η επιστροφή μου στα Φάρσαλα και τον ιστορικό Αχιλλέα είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο, έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον με την ομάδα να έχει υψηλούς στόχους και πλάνο. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και με δουλειά και σωστή νοοτροπία να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».