Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τον Κεφαλά η Επισκοπή

Την απόκτηση του Θεμιστοκλή Κεφαλά ανακοίνωσε η Επισκοπή. Αναλυτικά:Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θέμιστοκλή Κεφαλά για τον επόμενο χρόνο (2022-23). Ο 22χρονος είναι κεντρικός αμυντικός και έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 28/5/2000. Έχει ύψος 1,91μ., είναι πολύ καλός στο ψηλό παιγνίδι, έχει ηγετικό ρόλο στο παιγνίδι του και έχει φιλοδοξίες επιχειρώντας συνεχώς νέα πράγματα και προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο Θέμης Κεφαλάς έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Αγγλία και σε συλλόγους που επενδύουν πολύ στις νεαρές ηλικίες. Αρχικά βέβαια ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Αργυρούπολης. Στα 16 του χρόνια όμως κυνήγησε το όνειρό του πηγαίνοντας στο μεγάλο νησί αγωνιζόμενος στην Haringey. Μεγάλη ωστόσο ήταν και η εμπειρία του αγωνιζόμενος σ’ έναν πασίγνωστο σύλλογο όπως είναι η Queens Park Rangers, πρώτα στην Κ23 και έπειτα στη Β’ ομάδα. Έπειτα, τη σεζόν 2019-20 δόθηκε δανεικός στην Billericay και μετά (2020-21) το ίδιο στην Barnet. 

Πέρυσι τον Ιανουάριο θέλησε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη και έτσι πήρε μεταγραφή στον Πανσερραϊκό για να παίξει τους τελευταίους 6 μήνες στη βορειελλαδίτικη ομάδα και στη SL2 όπου είχε ρόλο βασικού μετρώντας 15 συμμετοχές. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Θ. Κεφαλάς: “Ο κ. Γουίλαρντ και η Επισκοπή που κοιτάζει ψηλά…”
Ο Θέμης Κεφαλάς με το που ήρθε στην ομάδα μας έδειχνε πολύ συγκεκριμένος στις δηλώσεις του: “Έρχομαι σε μια ομάδα που ξέρω ότι στοχεύει κάθε χρόνο να πάει ψηλά. Αυτό είναι που μ’ αρέσει ωστόσο πρέπει να πω ότι ένας βασικός λόγος που έρχομαι στην Επισκοπή είναι το γεγονός ότι είναι προπονητής ο κ. Ντάριλ Γουίλαρντ.
Πέρυσι τα παιδιά της Επισκοπής είχαν μια πολύ επιτυχημένη σεζόν. Φέτος ο στόχος όλων είναι να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα από τη δουλειά.
Δικός μου στόχος είναι να παίξω όσα περισσότερα παιγνίδια μπορώ και φυσικά να είμαι μέρος αυτής της πορείας μέσα από τον στόχο τον οποίο θα θέσουμε”.