Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στη Δόξα Ομορφοχωρίου ο Χρήστος Ντικολιανίδης

Οργανώνεται για τη νέα χρονιά η Δόξα Ομορφοχωρίου και το πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν να κλείσει νέο τεχνικό. Ο λόγος για τον Χρήστο Ντικολιανίδη που γνωρίζει καλά την ομάδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να κάνει κάτι πολύ καλό. Από ανανεώσεις μένουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα και θα γίνουν και πολλές προσθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα ηνία της Δόξας Ομορφοχωρίου αναλαμβάνει ο τεχνικός Χρήστος Ντικολιανίδης ο οποίος είναι κάτοικος του χωριού μας. Κατά το παρελθόν και για τρία χρόνια ήταν στην ομάδα μας πάλι ως τεχνικός. Ο λεγόμενος «ντικ» στην κοινωνία της Λάρισας έχει περάσει από τους πάγκους της Θύελλας Λάρισας και του Όλυμπου Λάρισας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξανά συνεργαστούν».

Το ευχαριστώ του «Ντικ» στον Γιώργο Μαξιμιάδη

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο Χρήστος Ντικολιανίδης με το δικό του σχόλιο ευχαριστεί τον πρόεδρο της Δόξας Γεώργιο Μαξιμιάδη. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ευχαριστώ τον Γιώργο Μαξιμιάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ομορφοχωρίου. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να δείξουμε ήθος, αγωνιστικότητα και από κει και πέρα ότι προκύψει. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι σε όλους. Και πάνω από όλα να είμαστε υγιείς!!».