Βαθμολογία

Απέκτησε τον Αποστόλη Φουρτούνα ο ΠΟΕ

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο ΠΟ Ελασσόνας που απέκτησε νεαρό αμυντικό Αποστόλη Φουτρούνα από τη Δόξα Αργυροπουλίου.Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

«Ο ΠΟΕ απέκτησε από την Δόξα Αργυροπουλίου τον νεαρό αμυντικό μέσο  Αποστόλη Φουρτούνα. O νεαρός χαφ είναι, γεννηθείς στις 19/07/2002, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία από την Δόξα Αργυροπουλίου κατόπιν πήγε στα 15 του χρόνια στις Ακαδημίες της Νίκης Μιχαήλ όπου έμεινε 2 χρόνια και   επέστρεψε στη Δόξα Αργυροπουλίου όπου τα τρία τελευταία χρόνια ήταν ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας.

Την τελευταία αγωνιστική σεζόν ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας, σκόραρε 8 γκολ και γενικά βοήθησε τα μέγιστα κάνοντας πολύ καλό  πρωτάθλημα με την ομάδα του που αγωνίζονταν στην μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας.

Η  Διοίκηση, ο προπονητής και η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία με επιτυχίες  και να πετύχει τους προσωπικούς στόχους του με την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Αποστόλη στη οικογένεια του ΠΟ Ελασσόνας. Επίσης ο πρόεδρος και  η διοίκηση του ΠΟΕ ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου για την άψογη συνεργασία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν».