Βαθμολογία

Ο Πρισακάρου στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ακόμη μια ηχηρή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον επιθετικό Στέφανο Πρισακάρου να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα! Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Στέφανο Πρισακάρου.

Ο Πρισακάρου είναι 24 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Προμηθέα, τα Βούναινα, τον Τύρναβο και τον ΑΟ Σελλάνων στην Γ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για έναν απόλυτα χαρισματικό επιθετικό ο οποίος την περσινή σεζόν ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ DETOX με 19 τέρματα, ενώ έχει αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ με 31 τέρματα στο πρωτάθλημα της ΑΣ ΕΠΣΝΛ με την φανέλα του Προμηθέα.

Επίσης με τα Βούναινα κατέκτησε την άνοδο από Α1 στην Α ΕΠΣΝΛ σκοράροντας 24 τέρματα. Ενώ και το πέρασμα του από τον ΑΟ Σελλάνων και την Γ Εθνική κατηγορία συνοδεύτηκε με 10 γκολ!

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος μας καλωσορίζει τον Στέφανο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο Πρισακάρου στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε τα εξής: “Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδος για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, είδα από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους και είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά να αγωνιστώ με την φανέλα του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων. Εύχομαι και πιστεύω με σωστή δουλειά και προσέγγιση να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας”.