Βαθμολογία

Επιστρέφει στον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Φίλιππος Καραμπούζης!

Μία σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο τη φετινή χρονιά. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή Φίλιππου Καραμπούζη. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φίλιππου Καραμπούζη ο οποίος επιστρέφει στον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Ο Καραμπούζης αποτέλεσε σημαντικότατο κομμάτι επί σειρά ετών στην ομάδα μας όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια, κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και επιστρέφει εκ νέου στα κιτρινόμαυρα.

Ο Φίλιππος είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φαλανιακό.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Διαγόρα Στεφανοβικείου με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΘ και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Παναγροτικό Νίκαιας και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Φίλιππο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο Καραμπούζης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του τόνισε τα εξής: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα η επιστροφή μου σε έναν τόσο ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Έχω μόνο θετικές αναμνήσεις και εικόνες από το προηγούμενο πέρασμα μου από την ομάδα και εύχομαι αυτό το πέρασμα μου να είναι ακόμη καλύτερο.

Ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση και τον κ. Μπακογιάννη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και τον τρόπο προσέγγισης τους."