Βαθμολογία

Τεν Χαγκ: «Δεν πωλείται ο Κριστιάνο»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραμένει απόλυτα ήρεμος αναφορικά με την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον περιμένει στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες, ξεκαθαρίζει ότι ο Πορτογάλος δεν πωλείται και μάλιστα αποκάλυψε και την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο για τρίτη σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ»!

Ο CR7 μπορεί ν' απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας του δίχως να διευκρινιστεί η διάρκεια της εξτρά άδειας που έχει εξασφαλίσει, ωστόσο, φροντίζει μόνος του να προπονείται ώστε να διατηρηθεί στην καλύτερη κατάσταση και να μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Τεν Χαγκ που προφανώς συνεννοείται και με τη διοίκηση, ξεκαθάρισε ότι παρά τα όσα γράφονται για το μέλλον του ποδοσφαιριστή δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα και πως ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ».

«Δεν είναι προς πώληση ο Κριστιάνο, τον υπολογίζω κανονικά στα πλάνα μου και ανυπομονώ για να συνεργαστούμε. Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος για την κατάσταση, δεν έχει αλλάξει κάτι και μάλιστα, έχει οψιόν και για τρίτη σεζόν στην ομάδα μετά από τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ναι, μπορεί να μείνει παραπάνω» ήταν τα λόγια του Ολλανδού κόουτς των «κόκκινων διαβόλων».

england365.gr