Βαθμολογία

Απέκτησε τον Αστρά η Προοδευτική

Την απόκτηση του Λευτέρη Αστρά ανακοίνωσε η Προοδευτική. Αναλυτικά: Θωρακίζει τα γκολποστ με Αστρά! Τον Λευτέρη Αστρά απέκτησε η "Προο" επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του: Η ομάδα προχώρησε σε μία εξαιρετική μεταγραφή. Ο Λευτέρης Αστρας θα είναι κάτω από τα δοκάρια στη σούπερ λίγκα 2. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του με τη φανέλα του Πανιώνιου και του Απόλλωνα Σμύρνης στην super league. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Σαν Φερναντο ενώ τη χρονια που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε το βασικό γκολκιπερ του Απόλλωνα Λάρισας όπου πραγματοποίησε πολυ καλές εμφανίσεις.

Συνεχίζει ο Ποτουρίδης στην Προοδευτική

Παραμένει ο Γιάννης Ποτουρίδης στην Προοδευτική ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Προοδευτική ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Ποτουρίδη ( Giannis Potouridis ) και ο σπουδαίος στόπερ θα φοράει το σήμα με το Φοίνικα και τη νέα σαιζόν. Ήρθε πέρυσι το Γενάρη και με την παρουσία του βοήθησε στην άνοδο της ομάδας.