Βαθμολογία

«Εμπρός-μαρς» για τον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο ιστορικός σύλλογος θα μετέχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 και σίγουρα θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Οι «κυανόλευκοι» υπό τις οδηγίες πλέον του Βαγγέλη Μόρα και με νέα διοίκηση, αυτήν του Κώστα Τσακίρη, αλλά με την παραμονή του περσινού κορμού, ξεκίνησε την προετοιμασία με στόχο την ομαλή μετάβαση στο τέλος της εβδομάδας στη Σλοβενία, εκεί όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Η εκκίνηση του Απόλλωνα πραγματοποιήθηκε με τον καθιερωμένο Αγιασμό, πριν πάρουν μπάλα στα πόδια οι ποδοσφαιριστές των «καυνόλευκων». Το πλάνο του Απόλλωνα και φέτος θα είναι ο συνδυασμός των νεαρών με τον έμπειρων ποδοσφαιριστών με στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Στην πρώτη προπόνηση μετείχαν και αρκετά παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας και κάποια από αυτά θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι ανάλογες προσθήκες που θα βοηθήσουν το σύλλογο.

Στην πρώτη προπόνηση ήταν: Χατζής, Γιαννίτσης, Σκούπρας, Καλούσης, Λουκάς, Λίταινας, Ποτόσογλου, Σταματής, Μπαλογιάννης, Ζιάκας, Παναγιώτου, Καρκατσέλας, Ευθυμιάδης, Χαλάτσης, Γαλάνης, Μαλάκος.

Και από την Ακαδημία: Πασιάς, Παπανικολάου, Διβανές, Τερζούδης, Μπακαρός, Κούρτης.

Δείτε εικόνες από τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση από το athleticlarissa που ήταν εκεί…