Βαθμολογία

Conference League: Οι αντίπαλοι Άρη, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση προέκυψε στον Παναθηναϊκό στην ευρωπαϊκή του επιστροφή, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League την τσέχικη Σλάβια Πράγας, η οποία ένα γύρο νωρίτερα αντιμετωπίζει τη Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ και είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί. Τα δύο παιχνίδια των «πρασίνων» με τους Τσέχους θα διεξαχθούν στις 4 και στις 11 Αυγούστου και  το πρώτο θα είναι εκτός έδρας.

Ανάλογα δύσκολη ήταν και η κλήρωση για τον Άρη, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, εάν φυσικά περάσει το εμπόδιο της Γκόμελ.

Πιο τυχερός απ’ όλους ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ουσιαστικά μια βατή κλήρωση, καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ από τη Βοσνία ή Χάμρουν Σπάρτανς από τη Μάλτα στον 3ο προκριματικό γύρο, εάν περάσει πρώτα το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας.

Το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού του Conference League θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου στην Τούμπα και η ρεβάνς στις 11 Αυγούστου εκτός έδρας.

Οι νικητές από τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού θα προχωρήσουν στα playoffs, ένα βήμα πριν από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.