Βαθμολογία

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Εσλέρ Μανάρι

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Εσλέρ Μανάρι. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Κηφισιά με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Εσλέρ Μανάρι.

Μετά από 19 χρόνια στον σύλλογο, έχοντας ζήσει τα πάντα σε αυτόν, δεν είναι εύκολο να περιγράψει κάποιος με λέξεις τη σημασία της παρουσίας του και τον ρόλο που είχε ο Εσλέρ στην Κηφισιά όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρξε ενεργό και εξέχον κομμάτι της, όταν η ομάδα μας ζούσε τις πιο σπουδαίες στιγμές της ιστορίας της. Η τεράστια προσφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς επίσης η αγάπη που έδωσε στον σύλλογο είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα και καταγεγραμμένα στην ιστορία.

Ήρθε όμως η ώρα να κλείσει αυτός ο τεράστιος κύκλος. Ο Χρήστος Πρίτσας, ο Βασίλης Γαντζούλας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή.

Ο Εσλέρ Μανάρι θα είναι πάντα το δικό μας παιδί και η πόρτα του συλλόγου θα είναι ανοιχτή για εκείνον. Λέρι, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!