Βαθμολογία

Ο Χρ. Ανδρεόπουλος αναλαμβάνει τον Α.Ο. Ναρθακίου

Με νέο προπονητή θα ξεκινήσει τη σεζόν ο Α.Ο. Ναρθακίου, αφού η ομάδα έκανε γνωστό ότι ο «εκλεκτός» που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου είναι ο Χρήστος Ανδρεόπουλος. Η διοίκηση της ομάδος τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο προπονητή και πλέον προχωρά στις υπόλοιπες κινήσεις του πλάνου. Στόχος όλων στον ΑΟΝ είναι να αφήσουν πίσω την περσινή δύσκολη σεζόν και να κάνουν μια νέα αρχή.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου: «Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Χρήστο Ανδρεόπουλο. Ο Χρήστος Ανδρεόπουλος έχει αφήσει τη δική του “σφραγίδα” επί σειρά ετών τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της επαρχίας Φαρσάλων, αλλά και του νομού Λάρισας Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Ναρθακίου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Ανδρεόπουλος δήλωσε τα εξής: «Αναλαμβάνω ένα δύσκολο και συνάμα όμορφο έργο, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, στόχος μας είναι να κάνουμε τον ΑΟΝ ξανά δυνατό και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου, μόνο με δουλειά, πλάνο και σωστές κινήσεις σε όλο το φάσμα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».