Βαθμολογία

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει για τον ΑΟ Υπάτου

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει με αμείωτους ρυθμούς για τον ΑΟ Υπάτου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Το μυαλό του στη νέα χρονιά έχει ο ΑΟ Υπάτου, με τους ανθρώπους της ομάδας να τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του.

Συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Παναγιώτης Ταυταρίδης, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο σύλλογος. «Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ευχαριστεί τον Παναγιώτη Ταυταρίδη για τα τέσσερα χρόνια της συνεργασίας μας και για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Ενας ακέραιος χαρακτήρας , ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής που συμπορεύτηκε μαζί μας τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Παναγιώτη καλή συνέχεια σε ότι κάνεις στη ζωή σου, με υγεία και επιτυχίες. Η πόρτα του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ θα είναι πάντα ανοικτή για σένα» ανέφερε η ανακοίνωση. Παράλληλα στο ρόστερ του διατήρησε δυο παίκτες που αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αναλυτικά:

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές:
• Μιχάλη Σταγάκη
• Ρέι Ροκάι
Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, να είναι γεροί και δυνατοί και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.
Συνεχίζουμε…