Βαθμολογία

Ατρόμητος: Στο Περιστέρι ο Ντάνι Σουάρεθ

Σε έναν γνώριμο των ελληνικών γηπέδων στράφηκε ο Ατρόμητος, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή ενόψει της νέας περιόδου. Ο λόγος για τον Ντάνι Σουάρεθ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο και επιστρέφει στη Super League, όπου τη διετία 2019-21 είχε 55 συμμετοχές και πέντε γκολ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σουάρεθ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλο αυτό το διάστημα, τόσο ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, έδειξαν πόσο ήθελαν να συνεργαστούμε και ήταν κάτι που το ήθελα κι εγώ. Τώρα πλέον ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και πλέον ήρθε η ώρα να δουλέψω πολύ σκληρά από την πρώτη μέρα για να τους ευχαριστήσω και να τους δικαιώσω. Έχω μόλις λίγες ώρες εδώ, αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου με βοηθούν να εγκλιματιστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ καλή χρόνιά για μας.

Έχω ήδη αγωνιστεί στην Ελλάδα, γνώριζα τον Ατρόμητο, οπότε η απόφασή του να έρθω εδώ ήταν πάρα πολύ εύκολη. Εχω ρωτήσει και όλοι μου έχουν πει ότι ο Ατρόμητος είναι πάνω από όλα μια οικογένεια και το γεγονός αυτό έκανε την απόφασή μου πιο εύκολη. Ανυπομονώ να δω και τους φιλάθλους μας από κοντά, αφού ξέρω ότι δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο Περιστέρι, μας ακολουθούν πάντα και στόχος μας είναι να τους ικανοποιήσουμε και με την παρουσία μας στο γήπεδο».