Βαθμολογία

Στον Ιωνικό ο Ρέτζι Οφόσου

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ρέτζι Οφόσου. Πρόκειται για Γερμανό με ρίζες από την Γκάνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ. Είναι 30 ετών, έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια, ενώ έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Αμβούργο για να ακολουθήσουν οι Ίνγκολσταντ και Τσέμνιστερ. Τον Ιανουάριο του 2016 βγήκε για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας και αγωνίστηκε στην αυστριακή Γκρέντικ και στη συνέχεια έπαιξε σε Ναϊμέχεν, Ίστρα, Σπαρτάκ Τρνάβα, Χαλαντάς, Μποτοσάνι, Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα και την περασμένη σεζόν στην τουρκική Μπούρσασπορ όπου κατέγραψε 21 εμφανίσεις με ένα γκολ και μια ασίστ. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ρέτζι Οφόσου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Χαιρετώ την οικογένεια του Ιωνικού. Νιώθω πολυ χαρουμενος που ήρθα σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, το σταφ και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα. Ελπίζω πως θα βοηθήσω με την απόδοση μου τον συλλογο να πετύχει όλους τους στόχους του».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Ρέτζι Οφόσου και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν.