Βαθμολογία

Ο Λευτέρης Βελέντζας ο άμεσος συνεργάτης του ΓιάννηΤάτση

Ο Λευτέρης Βελέντζας είναι ο άμεσος συνεργάτης του ΓιάννηΤάτση στον Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέλαβε γενικός αρχηγός ο Πέτρος Μπόντζος. Αναλυτικά:

«Ο Πέτρος Μπόντζος είναι ο νέος γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης. Γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1961, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα το 1977 και αγωνίστηκε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1980 έως το 1987. Επίσης, την αγωνιστική περίοδο 2005-06, διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας.
 
Στο προπονητικό τιμ ο Λευτέρης Βελέντζας
 
Ο Λευτέρης Βελέντζας είναι το νέο μέλος στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Σμύρνης. Θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Τάτση σε ρόλο assistant coach. Γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1970, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας τόσο όσο ποδοσφαιριστής -από το καλοκαίρι του 1989 έως το καλοκαίρι του 1998- όσο και ως τεχνικός καθώς είναι τα τελευταία χρόνια επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ».