Βαθμολογία

Αν. Καρδίτσας: «Αποτυχημένο μοντέλο»

Καυστική ανακοίνωση για την εισήγηση των ομάδων της SL 1 να μην αλλάξει η κατάσταση με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν από τη SL2 εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκαμε το γεγονός πως η εισήγηση των ομάδων της Superleague 1 αναφορικά με τον υποβιβασμό και τον προβιβασμό των ομάδων ήταν να παραμείνει το ίδιο αποτυχημένο και πέρα για πέρα άδικο μοντέλο που ακολουθήθηκε πέρυσι.

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι θεωρητικά «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν αισθάνονται ευχαριστημένοι με την κατάφορη αδικία που υπέστησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι ομάδες της Superleague 2.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και προσωπικά ο Πρόεδρος κ.Μπαλτάκος θα λάβουν τη σωστή και δίκαιη απόφαση, ώστε να ανεβαίνουν τουλάχιστον οι δύο πρωταθλητές των ομίλων. Ας σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε η μοναδική χώρα που ο πρωταθλητής δεν προβιβάζεται, ας σταματήσουμε επιτέλους να ξεχωρίζουμε για τους λάθους λόγους.

Σε διαφορετική περίπτωση δε βλέπουμε το λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης κατηγορίας, από τη στιγμή που θα θεωρείται για ακόμη μια χρονιά ο «φτωχός συγγενής» του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού».