Βαθμολογία

Ηρόδοτος: Ανακοίνωσε «καρέ» μεταγραφών!

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε επίσημα ο Ηρόδοτος.

Η ανακοίνωση για Φράγκο:

Επέστρεψε ο Πιστολέρο στην Ελλάδα!

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Μιχάλη Φράγκο .

Γεννημένος στη Ρόδο, ο 32χρονος επιθετικός έχει περάσει από Διαγόρα, Ρόδο, Πανηλειακό, Φωκικό , Καλλιθέα , Σπάρτη , Λαμία, Ιάλυσο , Ασπρόπυργο ενώ τη σεζόν 2020-2021 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Κύπρο για χάρη της ΠΑΕΕΚ.

Με την φανέλα της ΠΑΕΕΚ σημείωσε 22 γκολ και 6 assist και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην Α’ Κατηγορία Κύπρου.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την VfB Auerbach σημειώνοντας 10 γκολ και 3 assist.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιχάλης Φράγκος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη υποδοχή. Εύχομαι μια χρονιάς χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες.»

Η ανακοίνωση για Φέκκα:

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φέκκα.

Στην απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Φέκκα προχώρησε η ομάδα μας.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Κ19 του Ολυμπιακού σημειώνοντας με την ‘’ερυθρόλευκη’’ φανέλα 45 συμμετοχές και 11 γκολ σε 2 σεζόν. Στο UEFA Youth League ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε 5 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ. Την αμέσως επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στην Καλλιθέα με 6 συμμετοχές.

Είναι Διεθνής με την Κ17 συμμετέχοντας σε 4 αγώνες και με την Κ18 σκόραρε 1 γκολ σε 5 συμμετοχές.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην ομάδα του Χαραυγιακού γράφοντας 5 γκολ και 2 assist σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιώργος Φέκκας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια μίας ιστορικής ομάδας, του Ηροδότου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω και να πετύχω μαζί με την ομάδα μου τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.»

Η ανακοίνωση για Μαρκή:

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παύλο Μαρκή.

Στην απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Παύλου Μαρκή προχώρησε η ομάδα μας. Ο ύψους 1.90 goalkeeper ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ17 του Πανιωνίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Χολαργού.

Προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τον Ηλυσιακό διατηρώντας σε 9 αγώνες ανέπαφη την εστία του.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Παύλος Μαρκής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα μας:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που έγινα μέλος της οικογένειας του Ηρόδοτου. Ανήκω πλέον σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, μέσα από την οποία θέλω να εξελιχθώ και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Η ανακοίνωση για Ψωμιάδη:

Έναρξη συνεργασίας με Χρήστο Ψωμιάδη

Η ομάδα μας γνωστοποιεί πως ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Ψωμιάδη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 2000.

Ο νεαρός γκολκίπερ άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Ευόσμου, για να ακολουθήσει η Κ-19 του Άρη, η ΑΠΕ Λαγκαδά, ο ΑΟ Χανιώτης, τα Τρίκαλα, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Θεσπρωτός.

Μάλιστα, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα κατέγραψε επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να παραβιαστεί η εστία του.