Βαθμολογία

Χρήστος Καλούσης... ένα ταπεινό «διαμάντι»!

Ο Χρήστος Καλούσης, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά, η οποία ήταν επιτυχημένη τόσο σε προσωπικο, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Πρόκειται για έναν πολυτροπικό αμυντικό, ο οποίος είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αυτόν τον τρόπο, ξεκινώντας τις επιθέσεις από πίσω. Παράλληλα, ως αμυντικός είναι αρκετά εξελίξιμος όντας αρκετά δυναμικός στο παιχνίδι του και " βράχος" στο ψηλό παιχνίδι. Σίγουρα δε, με τα παιχνίδια θα γίνει ακόμη πιο έμπειρος αφού η θέση είναι λεπτή και χρόνο με τον χρόνο δίνει την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή να "ωριμάζουν".

Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χρήστος Καλούσης έχει κερδίσει τον σεβασμό συμπαικτών και αντιπάλων. Είναι ένας πολύ ταπεινός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής που θέλει να εξελίσσεται συνεχώς και δουλεύει για να το πετύχει αυτό. Προχωράει με στόχο να γίνεται ολοένα και καλύτερος και δείχνει ιδιαίτερο ζήλο να για το πετύχει αυτό.

Τέλος, γίνεται λόγος για έναν μορφωμένο άνθρωπο. Αυτό γιατί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί παράλληλα με το ποδόσφαιρο και τις σπουδές του στις οποίες τα πηγαίνει εξαιρετικά και έχει βάλει ως στόχο να προοδεύσει και σε αυτόν τον τομέα της ζωής του.