Βαθμολογία

Ο μεγαλύτερος ΑΘΛΟΣ μέχρι τον επόμενο... (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας έκανε έναν πραγματικό ΑΘΛΟ τη φετινή χρονιά. Κατέκτησε την 1η θέση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μέσα από πολλές δυσκολίες αλλά με πίστη για τον στόχο μέχρι τέλους και κατάθεση ψυχής απ’ όλους τους συντελεστές.

Ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Ιωακείμ περιμένει τα ευχάριστα νέα τις επόμενες ημέρες όπου και θα φέρουν το σύλλογο στη Super League 2, κάτι που αξίζει, αφού κατέκτησε με πολύ κόπο την πρώτη θέση.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έγιναν στο AEL FC ARENA για το φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς του Ηρακλή, έγιναν και απονομές σε σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν τα μετάλλια για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και η υπέροχη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του Κυπέλλου Πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου Γ’ Εθνικής στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας Δημήτρη Μπουχλαριώτη, καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Στην εκδήλωση ήταν και ο Θανάσης Παιδής (Περιφερειακός Σύμβουλος).

Οι τιμητικές πλακέτες…

Στον Παυσανία Μαντζανή (την παρέλαβε η εγγονή του)

Στον Τάκη Παραφέστα

Στον Κώστα Κολομητρούση

Στον Δημήτρη Αβραμούλη

Στον Βασίλη Χατζηπαναγή

Στον Ιωάννη Κυριάκη (γενικός αρχηγός του Ηρακλή για τέσσερα χρόνια)

Στον Σωτήρη Κέλλα (αθλητικογράφο)

Τα μετάλλια στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και την πρώτη ομάδα

Το Κύπελλο Πρωταθλήματος στον Ηρακλή!!!

Τιμητική πλακέτα από την ΕΠΣΛ και τον πρόεδρό της Δημήτρη Μπουχλαριώτη που στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στη Super League 2, στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρο Ιωακείμ και την ομάδα του!

Χαρούμενος και χαμογελαστός ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ φωτογραφήθηκε με το κύπελλο και με την πανέμορφη σύζυγό του Μαρία Κωστούλη. Φυσικά δεν έλειψε και ο αγαπημένος τους «Ήρωας»!!!

Φώφη και Άντα βοήθησαν τα μέγιστα…