Βαθμολογία

Αποκλειστικό: Ο Παναγιώτης Διλμπέρης νέος προπονητής στον Ηρακλή με άμεσο συνεργάτη τον Χρήστο Χατζηλιάδη

Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023.

Ο ιστορικό σύλλογος του νομού μας κατέκτησε την 1η θέση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και έκανε την δική του προσπάθεια στα μπαράζ ανόδου.

Οι τελευταίες εξελίξεις ανοίγουν το δρόμο στον Ηρακλή που πιστεύει βάσιμα πως τη νέα χρονιά θα μετέχει στη Super League 2. Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες για να μπορεί και η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα το σχεδιασμό της.

Το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε είναι το τεχνικό τιμ. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχύσει και να «παντρέψει» τον πετυχημένο πρωταθλητή Χατζηλιάδη με έναν έμπειρο προπονητή που θα βοηθήσει τα μέγιστα στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει η ομάδα.

Την Δευτέρα (11/7) βρέθηκε στη Λάρισα ο Παναγιώτης Διλμπέρης και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ηρακλή.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Καβάλα (Super League 2), ενώ έχει καθίσει με επιτυχία και σε πάγκους άλλων ομάδων κατά το παρελθόν (Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων Πόντου, Πανσερραϊκό).

Είναι 47 ετών, μένει στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα αποτελεί και για τον ίδιο μία πρόκληση ο Ηρακλής. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και την σκληρής δουλειάς.

Από σήμερα ξεκινά η δουλειά για τον ίδιο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, που έχει στόχο να δημιουργήσει, μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ