Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στον Ιπποκράτη ο Γιώργος Κοτσιανούλης!

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα του Ιπποκράτη. Νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοτσιανούλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ενα "βαρύ" όνομα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΑΝΟΥΛΗΣ, αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα προπονητού στην ομάδα μας έχοντας ως συνεργάτες στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΟΝΙΩΤΗ και στο πόστο του γενικού αρχηγού τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ο νέος κόουτς της ομάδας μας ως ποδοσφαιριστής πέρασε σε εποχές Δ' εθνικής από Χάλκη, Νίκαια, Αμπελώνα Πελασγιώτιδας, Μελισσοχωρίου και πολλών άλλων ομάδων ενώ προπονητικά "κάθισε" με μεγάλη επιτυχία σε πολλούς πάγκους. Τον καλοσωρίζουμε και όπως είπαμε σήμερα το απόγευμα πάμε όλοι μαζί να χαρούμε αυτό το οποίο αγαπάμε.

Στη φωτό λίγο μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας μας δεξιά ο πρόεδρος μας κ. Λευτέρης Τσουμάνης, αριστερά ο χορηγός μας κ. Π. Τσουμάνης και στη μέση ο νέος μας κόουτς έχοντας αριστερά τον κ. Εμμανουήλ και δεξιά τον κ. Κολονιώτη.