Βαθμολογία

Δοκιμές στον Αμπελώνα (ΦΩΤΟ)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στον Αμπελώνα. Ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΛ Αμπελωνιακός του Τάκη Παραφέστα αντιμετώπισε τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής Οικονόμo Τσαριτσάνης του Γιώργου Καλτέκη, με τους γηπεδούχους  να επικρατούν με 3-2.

Βέβαια το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε τους δύο τεχνικούς ήταν το τελικό σκορ, μιας και τα δύο σωματεία δοκίμασαν αρκετούς παίκτες ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει τους συλλόγους σε παραπάνω κατηγορίες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως για τους Αμπελωνίτες δύο γκολ πέτυχε ο Μπλέντι και ένα ο Κακαβίτσης ενώ για τον Οικονόμο σκόραραν οι Βούλγαρης και Φτίκας.

Η Τσαριτσάνη θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τέλη Μαϊου ενώ η φιέστα ανόδου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο αντίπαλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Δρυστέλλας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κατσίβελος, Μαγγίνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Κωτούλας, Καρυπίδης, Κούρο, Μεζίνι, Αλεξανδρής, Μπλέντι, Γέλοβατς.

Έπαιξαν και  οι Κουτής, Γωγάκος, Αλεξόπουλος, Παραφέστας, Μανακούσιος, Κομισόπουλος, Μαυρίδης, Κακαβίτσης αλλά και οι υπό δοκιμήν Γιοβανόπουλος, Κρούτη και Σπυρόπουλος.

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ(Γ. Καλτέκης): Καρανάσιος, Λιούσκας, Κολοβός, Οικονόμου, Μπαλής, Νικούλης, Ταχτιντής, Βούλγαρης και τρεις υπό δοκιμήν.

Έπαιξαν και οι Ξεσφίγγης, Μπαχτσιβάνος, Κουτρούλιας, Στάθης, Ζαχαράκης, Φτίκας, Παπακωνσταντίνου, Μπίκος, Ραχωβίτης, Τζιούργκανος και τρεις υπό δοκιμήν.

Του Χρήστου Γκατζούλη