Βαθμολογία

Δεν αλλάζει όνομα και έμβλημα η Καλλιθέα

Εκτακτο διοικητικό συμβούλιο είχε στις 5 Ιουλίου ο ΓΣ Καλλιθέα καθώς η ΠΑΕ έθεσε θέμα αλλαγής επωνυμίας και του εμβλήματος του συλλόγου. Η απάντηση του Γυμναστικού Συλλόγου ήταν ομόφωνα αρνητική. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Καλλιθέα συνεδρίασε εκτάκτως στις 5 Ιουλίου 2022 παρόντος του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα κυρίου Πέτρου Φιλιππάκου, με μοναδικό θέμα την αλλαγή επωνυμίας και του εμβλήματος του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Καλλιθέα ομόφωνα αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα τη σχετική με τη μετονομασία του Συλλόγου και ομόφωνα επίσης δεν συναίνεσε στην υποβληθείσα πρόταση για αλλαγή του εμβλήματος του συλλόγου μας. Οι αποφάσισε αυτές είναι οριστικές και αμετάκλητες και δεν θα επανέλθουμε.

Είναι αυτονόητο ότι το διοικητικό συμβούλιο, πάντα θα στηρίζει την αγαπημένη σε όλους ποδοσφαιρική ομάδα και πάντα θα την αγαπά με πάθος, δηλώνει δε ότι με πνεύμα καλής πίστης και αμοιβαίας κατανόησης είναι δυνατόν να εξευρεθεί λύση που και την ιστορία της Καλλιθέας θα τιμά και την υλοποίηση του σχεδιασμού της ΠΑΕ Καλλιθέα θα συνδράμει».