Βαθμολογία

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος

Στο εξωτερικό επιστρέφει ο Απόστολος Βέλλιος, μετά τη θητεία του στη Λαμία, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσβόλε. Η συμφωνία είναι για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην Ολλανδία, ο 30χρονος επιθετικός συστήθηκε στους φίλους της ολλανδικής ομάδας και εξήγησε γιατί επέλεξε την Τσβόλε.

«Το όνομά μου είναι Απόστολος, αλλά με φωνάζουν Τόλη. Συνειδητά επέλεξα την Τσβόλε αυτή είναι η αιτία. Η ομάδα έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει καλά με την οπτική μου για το παιχνίδι. Είδα πολλά παιχνίδια της ομάδας από την περασμένη σεζόν και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η ομάδα πάντα θέλει να κινείται μπροστά, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι ο τύπος του παίκτη που μπορεί να ελευθερώσει παίκτες, αλλά του αρέσει να εκτελεί ο ίδιος. Το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι βέβαια εντελώς νέο για μένα, αλλά με βάση όσα έχω ακούσει και δει, περιμένω πολλά από αυτό. Ελπίζω να συναντήσω τους οπαδούς στο γήπεδο και ανυπομονώ γι’ αυτή τη στιγμή».