Βαθμολογία

Δικαίωση Πανδραμαϊκού στο Διαιτητικό για το Μητρώο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Πανδραμαϊκό στην προσφυγή του κατά του Αγροτικού Αστέρα.

Μια ακόμα δικαστική απόφαση έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στη Γ’ Εθνική. Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Πανδραμαϊκό στην προσφυγή του κατά του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα της Δράμας ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2021-2022, επειδή συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί εγκαίρως στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, που ήταν προαπαιτούμενο.

Ο Πανδραμαϊκός «κυνήγησε» τον Αγροτικό Αστέρα που έχει πετύχει την άνοδο στη Super League 2, ενώ από την πλευρά τους Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη κυνήγησαν την παραμονή στην κατηγορία και πλέον με αυτή την απόφαση δικαιώνονται για τον αγώνα τους.

Ο Αγροτικός Αστέρας εντάχθηκε στο Μητρώο με κάποια καθυστέρηση, όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν το έβαλε υπόψη.

Η απόφαση αυτή ανοίγει τον ασκό του αιόλου, καθώς αρκετές ομάδες της κατηγορίας δεν είχαν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο, ή τουλάχιστον όχι έγκαιρα.

 Οι ομάδες που καταγγέλθηκε πως δεν είχαν μπει στο Μητρώο και «παρανόμως» με βάση την ΓΓΑ, αλλά όχι την προκήρυξη της ΕΠΟ, μετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα ήταν οι Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Σοχού, Άρης Αβάτου και Θερμαϊκός Θέρμης στον 1ο όμιλο. Πάντως είναι σαφές πως η απόφαση αυτή θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής αλλά και όχι μόνο καθώς αναμένεται να επηρεάσει και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

onsports.gr